Dit zijn de beste Dolce Gusto-pods van 2022

0
395

Als je een Dolce Gusto-padmachine bezit, weet je dat er een enorme verscheidenheid aan koffie, thee en warme chocolademelk beschikbaar is, waardoor ze perfect zijn voor liefhebbers van alle soorten warme dranken. Officiële Dolce Gusto-capsules zijn nu verkrijgbaar in supermarkten en winkels, maar ook online, en in 2019 zijn er ook enkele alternatieve Dolce Gusto-capsules verschenen van eigen merken van supermarkten en onafhankelijke retailers die geweldig zijn als je zin hebt in verandering. Ben je benieuwd naar wat de beste Dolce Gusto-pods van 2022 zijn? Lees snel verder!

Nescafé Dolce Gusto Chai Thea Latte 

Een exotische melange, de perfecte mix tussen koffie en thee voor iedereen die van beide houdt. Chai is licht geurig, dus deze zou geweldig zijn voor iedereen die graag iets anders wil hebben als het geen cafeïne-hit is die ze nodig hebben. Neem deze pods zeker mee in je schoudertas als je aan het boodschappen doen bent!

Nescafé Dolce Gusto Flat White

Dit is de beste Dolce Gusto pod als je op zoek bent naar de zachte, romige smaak en afdronk, dan kun je niet echt beter worden dan een flat white. Het is de klassieke melkkoffie, en door de hoge druk van de padmachines krijg je die crema waarvan je dacht dat die alleen mogelijk was in cafés.

FRIENDS Dolce Gusto 

Ben je fan van de serie FRIENDS? Wil je je ogen sluiten en doen alsof je met je toilettas leer bij Central Perk zit? Welnu, door een van deze pods in te voeren en op een knop te drukken, wordt het zetten net zo gemakkelijk alsof Gunther het had gemaakt, en de koffie is eigenlijk een heel goede smaak voor iets dat op het eerste gezicht een noviteit lijkt. Melk en koffie zitten ook in elke pod, dus dit variatiepakket geeft je genoeg keuze.

Nescafé Dolce Gusto Starbucks House Blend Americano

Kost je ochtendbezoek aan Starbucks veel meer dan je zou moeten uitgeven? Deze set van 12 pods komt uit op iets meer dan 1 euro per kopje, dus je bespaart veel geld, en je kunt het naar wens opfleuren met je eigen scheutje smaakstoffen of siropen. Dit is dan ook de beste Dolce Gusto-pads voor Starbucks-liefhebbers.

Nescafé Dolce Gusto Starbucks Cappuccino

Als een Starbucks-cappuccino, maar dan zonder je huis te verlaten met je dames tas en door alleen een capsule in je podmachine te doen. Je krijgt 6 dozen van 12 capsules, dus zelfs een dagelijkse ochtendtraktatie zorgt ervoor dat je meer dan twee maanden meegaat. Als je geld wilt besparen door de cafés op je wandeling naar je werk te vermijden, dan zijn ze de ideale start van je dag.

Nescafé Dolce Gusto Espresso Decaf

Niet iedereen houdt van koffie vanwege de buzz die het je geeft. Als je de voorkeur geeft aan iets milders en alleen al voor de smaak, is een cafeïnevrij drankje een goede keuze. Deze Dolce Gusto-pads geven je de smaak van de originele Nescafe-pads, maar zonder heel veel cafeïne.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here